Politie onderzoekt massale vechtpartij in café en zoekt getuigen

zaterdag 21 januari 2017

Hulst - Zaterdagmorgen vroeg ontstond in Café Entrez aan de Cornelis de Vosplein een massale vechtpartij. Een slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politiemeldkamer kreeg rond 4.00 uur een melding van een grote vechtpartij, waarbij minimaal een man slachtoffer was geworden. Hij was nog wel aanspreekbaar. Diverse politie-eenheden gingen het café binnen, waar op dat moment niet meer werd gevochten.

Het bleek dat een 27-jarige inwoner uit de gemeente Hulst even buiten bewustzijn was geweest. Hij is door ambulancepersoneel onderzocht en wilde geen aangifte doen. Een 19-jarige man uit Breda had flinke verwondingen aan zijn gezicht opgelopen. Hij deed aangifte en is met een ambulance voor verder onderzoek naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

De politie is een onderzoek gestart naar het incident en zoekt mensen, die meer over de vechtpartij kunnen vertellen. Heb je meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Bel je liever anoniem: 0800-7000.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Axel | 112 alarmeringen Axel | Goedkoop Tanken in Axel | Supermarkten in Axel | Weerbericht Axel