Aanrijding tussen auto en voetganger

zaterdag 25 februari 2017

Hulst - Omstreeks 05.00 uur zaterdagochtend reed een 69-jarige vrouw uit de gemeente Hulst in haar auto over de Absdaalseweg tussen Hulst en Absdale. Op een gegeven moment kreeg de vrouw de schrik van haar leven, want ze raakte ‘een gedaante’. Ze zette haar auto stil en stapte uit. Toen ontdekte ze dat ‘de gedaante’ een jonge man was.

De vrouw belde direct 112 en door de centralist werden meteen hulpverleners en een traumahelikopter ingeschakeld. De vrouw verleende vervolgens de eerste hulp aan het slachtoffer door de aanwijzingen van de 112-centralist op te volgen. Niet veel later kwamen ambulancemedewerkers en politiemensen ter plaatse.

Opdat de hulpdiensten hun werk op een veilige manier konden doen en de traumahelikopter veilig kon landen is de Absdaalseweg afgesloten. Een omleiding werd ingesteld. Ook werden medewerkers van het team Verkeersongevallen Analyse gewaarschuwd, zodat zij onderzoek konden doen naar de oorzaak van het ongeval. Het slachtoffer, een 21-jarige jongeman uit Hulst, is door het medisch team in de traumahelikopter meegenomen naar een ziekenhuis in Rotterdam. Het slachtoffer had een zichtbare hoofdwond, voor de rest is er met betrekking tot zijn letsel nog niets bekend.

Rond 09.00 uur was het onderzoek klaar en de betrokken personenauto weggesleept, dus toen werd de weg weer vrijgegeven. Familie van het slachtoffer is door de politie in kennis gesteld van het ongeval. De hevig geschrokken vrouw is meegegaan naar het politiebureau en heeft daar een verklaring afgelegd.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Axel | 112 alarmeringen Axel | Goedkoop Tanken in Axel | Supermarkten in Axel | Weerbericht Axel