Getuigen gezocht van dodelijk ongeval Axel

woensdag 22 februari 2017

Axel - Bij een eenzijdig ongeval aan de Hulsterseweg is afgelopen maandag rond 12.30 uur een 18-jarige jonge vrouw uit Terneuzen om het leven gekomen. Een andere vrouw, eveneens 18 jaar uit Hulst, raakte gewond maar heeft het ziekenhuis inmiddels mogen verlaten, de politie heeft de 18-jarige bestuurder van de auto waar zij in zaten aangehouden. Hij is na verhoor in vrijheid gesteld.

De melding dat een personenauto tegen een boom was gereden kwam binnen bij de meldkamer. De politie ging meteen met meerdere eenheden naar de plaats van het ongeval. De weg is enige tijd afgesloten geweest. Afgelopen maandag berichtten we dat de politie de oorzaak van het ongeval onderzocht.

Daar zijn agenten nog steeds mee bezig. Zij zoeken echter nog getuigen die hebben gezien dat het ongeval plaatsvond. Mensen die informatie over het ongeval hebben worden verzocht zich te melden bij de politie. Dit kan via het algemene nummer 0900-8844, maar ook via What’s App op nummer 06 1220 7006. U kunt zich ook op het politiebureau in Terneuzen melden voor een persoonlijk gesprek.

Wat meer specifiek zijn we op zoek naar twee getuigen. Het gaat hier om een vrouw in een personenauto die meteen na het ongeval is gestopt op de Hulsterseweg en daarna ook weer is doorgereden. Ook zoeken we contact met een persoon die zich in een reactie op het ongeval bij een nieuwswebsite ‘Cabriomike’ noemt. Deze twee mensen worden vriendelijk verzocht contact op te nemen met ons via een van bovengenoemde wegen.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Axel | 112 alarmeringen Axel | Goedkoop Tanken in Axel | Supermarkten in Axel | Weerbericht Axel