Opnieuw beroving in Hulst

zaterdag 18 november 2017

Hulst - Een 59-jarige man uit Terneuzen is vrijdagavond 17 november 2017 rond 21.15 uur op de Tivoliweg het slachtoffer geworden van een beroving. Hij raakte daarbij niet gewond.

De man liep (uit de richting van het Godsplein) over de Tivoliweg in de richting van de Glacisweg toen er plotseling een scooter met daarop twee mannen aankwam. Eén van de mannen probeerde de tas van de man uit Terneuzen af te pakken, maar dat mislukte. Wel wist hij de halsketting van het slachtoffer te bemachtigen. Het tweetal ging er vervolgens op de scooter vandoor in de richting van het Godsplein. Het zou gaan om een donkerkleurige brommer of scooter. De bestuurder droeg een blauwe helm, een donkerkleurig jack en een spijkerbroek met gaten erin. Hij zou ongeveer 1.70m lang zijn en ongeveer 20 jaar oud. De bijrijder was iets ouder en langer, mogelijk 1.80m, en droeg een vest/jack met capuchon en een donkerkleurige spijkerbroek.

Tweede beroving

Een dag eerder, op donderdagmiddag 16 november, is op het Cornelis de Vosplein een 57-jarige man uit Cadzand beroofd van zijn computertas. Het slachtoffer wilde in zijn auto stappen, toen hij uit het niets tegen zijn hoofd werd geslagen en viel. De verdachte en zijn handlanger gingen er toen ook op een scooter vandoor. De politie stelt een uitgebreid onderzoek in en onderzoekt daarbij uiteraard of er een verband is tussen beide berovingen. De politie komt graag in contact met mensen die iets hebben gezien dat verband houdt met de berovingen of mensen die de scooter in combinatie met de twee verdachten herkennen. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Axel | 112 alarmeringen Axel | Goedkoop Tanken in Axel | Supermarkten in Axel | Weerbericht Axel