Dronken bestuurder probeert agenten te misleiden

dinsdag 14 maart 2017

Terneuzen - Agenten hebben op de Schoolweg een 25-jarige man uit Vogelwaarde aangehouden. Hij zat dronken achter het stuur.

Maandagavond 13 maart spraken agenten rond 18.30 uur de man aan. Hij zat achter het stuur van een auto op de Korte Kerkstraat. De auto stond fout geparkeerd, midden op het plein. Ze spraken de man aan en roken een alcohollucht. Daarop lieten ze de man blazen. De verdachte blies een “A”. De man verklaarde echter niet de bestuurder van de auto te zijn. Daarop kreeg hij een waarschuwing niet te gaan rijden, want dan zou het worden aangehouden. Hij kreeg vervolgens een verbaal voor fout parkeren en het niet kunnen tonen van legitimatie.

 

Rond 19.20 uur zagen de dienders de man toch in de auto rijden. Hij is op de Schoolstraat aan de kant gezet en direct aangehouden. Op het politiebureau blies de man 280 ug/l terwijl slecht 220 ug/l is toegestaan. De man heeft een proces-verbaal gekregen. Ook wordt er een vordering tegen de man opgemaakt voor een rijvaardigheidsonderzoek.

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Axel | 112 alarmeringen Axel | Goedkoop Tanken in Axel | Supermarkten in Axel | Weerbericht Axel