Politie onderzoekt reeks benzinediefstallen

dinsdag 18 april 2017

Axel - Maandag jl. kreeg de politie diverse meldingen van autobezitters uit de omgeving van de Stationsstraat en de Nieuwendijk dat geprobeerd was benzine uit auto's te stellen. Er is nog niemand aangehouden.

Agenten zijn polshoogte wezen nemen en constateerden dat zeker bij tien auto's de klepjes waren geopend of zelfs geforceerd. De agenten hebben zoveel mogelijk autobezitters geïnformeerd en gevraagd om aangifte te doen.

De politie is een onderzoek gestart naar deze reeks diefstallen en pogingen tot diefstallen. Zeker vijf benadeelden hebben reeds aangifte gedaan. De politie roept andere benadeelden op om ook aangifte te doen. Dit kan onder andere via Politie.nl.

De politie hoopt dat particulieren of ondernemers in de buurt van de Stationsstraat en de Nieuwendijk beveiligingscamera’s gebruiken. De politie wil deze beelden graag gebruiken om deze zaak op te lossen. Hebt u camerabeelden of weet u meer over de reeks benzinediefstallen? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006.

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Axel | 112 alarmeringen Axel | Goedkoop Tanken in Axel | Supermarkten in Axel | Weerbericht Axel