Politie zoekt getuige dodelijk ongeval wielrenner

zaterdag 29 juli 2017

Hulst - De politie is op zoek naar een specifieke getuige, die anoniem al waardevolle informatie aan de politie heeft verteld over het dodelijke ongeval op de Ferdinandusdijk op maandagavond 17 juli jl. De onderzoekers zouden graag met deze man in contact willen komen om nog meer informatie te weten te komen.

Hoewel de onmiddellijke oorzaak van het fatale ongeluk is vastgesteld, is de politie nog volop met dit onderzoek bezig. Doel van het politieonderzoek is om een compleet beeld van feiten en omstandigheden boven water te krijgen over dit ernstige incident.

Woensdagmorgen 26 juli jl. belde een man naar de politie. Hij gaf informatie over omstandigheden van de aanrijding. De agenten van de verkeerspolitie, die daadwerkelijk met dit politieonderzoek bezig zijn, willen deze man graag nogmaals spreken om diverse zaken uit te diepen, maar zij kunnen hem niet bereiken. De melder wordt verzocht nogmaals met de politie te bellen op 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2017171042.

De 48-jarige automobilist uit Terneuzen zit nog steeds vast. De Rechter-Commissaris heeft op 21 juli jl. besloten dat hij veertien dagen langer vast blijft zitten.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Axel | 112 alarmeringen Axel | Goedkoop Tanken in Axel | Supermarkten in Axel | Weerbericht Axel